Portfolio

B R@ddy

Voor B R@ddy hebben wij de website gemaakt en de content van hun bestaande website overgezet en aangepast. (www.breddy.nl


Fortado

Fortado vroeg ons om hun bestaande website te verhuizen naar een nieuwe server en hun website aan te passen. (www.fortado.nl)


Thokler Verhuur

Voor Thokler Verhuur uit Heinkenszand hebben wij de website ontworpen, deze website is volledig zelf te beheren. (www.thoklerverhuur.nl)

KOG Center

Voor KOG Center uit Goes hebben wij de website en het logo gemaakt de website is volledig zelf te beheren . (www.kogcenter.nl)

Callisto Cattery

Callisto Cattery vroeg ons een website te ontwikkelen, deze website is ook volledig zelf te beheren. (www.perzischkitten.nl)


Gezond Gewicht

Gewicht en voedingsconsulente Gezond Gewicht vroeg ons een logo en bijbehorende visite/afspraken kaartjes te ontwerpen. Ook hebben wij de visitekaartjes laten drukken.


Sien en Saar

Sien en Saar workshops in serviezen vroeg ons de bestaande website wat te updaten en er een CMS systeem achter te zetten, zodat ze de website in de toekomst zelf kunnen onderhouden. (www.sienensaar.nl)


Muziek Theater GOV

Muziek Theater GOV (Goese Operette Vereniging) vroeg ons om een nieuwe website en logo te maken omdat er een naamsverandering ging plaatsvinden. (MuziekTheater Zeeland) Ook hebben we er een ledengedeelte in geplaatst. De website is volledig zelf te beheren. (www.muziektheaterzeeland.nl)


Petra's Choice

Webwinkel Petra's Choice heeft door ons Ideal laten installeren op hun bestaande pakket, ook hebben wij hun geholpen met het een aantal aanpassingen. (www.petraschoice.nl)


Stichting Koronia

Stichting Koronia heeft ons gevraagd een website te maken, deze stichting ondersteund en begeleid mensen. (www.koronia.nl)


Vakantiewoning Griekenland

Wij hebben de opdracht gekregen om een site te maken voor het verhuren van een vakantiewoning in Griekenland, voor deze website doen wij ook het onderhoud. (www.vakantiehuisingriekenland.nl)


Atelier ’t Vrije uurtje

Voor Atelier ’t Vrije uurtje hebben wij de website ontworpen, en doen wij het onderhoud. (www.hetvrijeuurtje.nl)


Dubmeisters

Dubmeisters Volkswagen en Audi club Tholen vroeg ons kleding voor het meeting seizoen te ontwerpen en te laten drukken.


Partner Logistics

Partner Logistics vroeg ons rompertjes te ontwerpen om uit te delen onder de werknemers die een baby verwachten.


 BAM Wegen BV Regio Zuidwest

Voor BAM Wegen BV Regio Zuidwest hebben wij het personeelsboekje gemaakt genaamd BamTamTam.


Hengelsportpaleis.nl

Voor de webwinkel Hengelsportpaleis.nl hebben wij de visitekaartjes ontworpen en laten drukken.


Muziektheatergezelschap GOV

Muziektheatergezelschap GOV uit Goes heeft ons gevraagd om een folder en visitekaartjes te ontwerpen, deze hebben wij ook laten drukken.


CS Marlon

Voor computerservice CS Marlon uit Geersdijk hebben wij de visitekaartjes ontworpen en laten drukken.


Autopoetsbedrijf Lensen

Voor autopoetsbedrijf Lensen hebben wij het visitekaartje ontworpen en hebben wij deze laten drukken. 
Ook hebben wij voor autopoetsbedrijf Lensen het logo ontworpen en geleverd in JPG en EPS formaat.


Frie de Keijzer

Frie de Keijzer heeft bij ons het visitekaartje laten digitaliseren en laten drukken.


D-Style

D-Style uit Goes heeft bij ons de website aan laten passen, wij hebben de foto's uit het Portfolio gesorteerd en een pagina aangemaakt met Links. (www.d-style.nl)


Dekker Onkruidbestrijding - Tuinaanleg

Dekker Onkruidbestrijding en Terrasreiniging heeft bij ons het logo en een bijpassende website laten ontwerpen. ( www.dekkeronkruid.nl )
Dekker Onkruidbestrijding en Terrasreiniging heeft niet alleen zijn website en logo bij ons laten maken maar ook hebben wij de visitekaartjes ontworpen. Daarnaast hebben wij ook de Flyer ontworpen.